Főoldal Regisztráció

Ingerküszöb

- víg -   2008-07-30 13:41:43

­­­­­­­­Hát, nem érték el az ingerküszöbömet az itteni bejegyzéseimre érkezett válaszok (akik csak blogul tudnak, azoknak kommentek - számuk = 0), azt gondolom elégedetten, hogy a Blog, hej!-ben írtakat szívlelte meg mindenki. Na, ha így van, örülök, magam is visszafogtam magam a nagy lendületben, gondoltam, elég, ha az ország dübörög.

Ma is csak ímmel-ámmal írogatok, mert fontosabb dolgaim akadnak rendszeresen. Azzal az ellentmondással küzdök ugyanis folyamatosan, hogy legszívesebben a Delegáció sikereiről írnék mindig, de egyrészt erről egyfolytában írnom kellene (nem azért, mert mindig sikeres, hanem mert a legkisebb sikerről is nagyon hosszasan kellene/lehetne értekezni), másrészt így aztán semmi mást nem csinálnék, magát a Delegációt sem, ami meg alaposan aláásná a sikert magát - úgyhogy csendben dolgozom - dolgozunk.

Emellett természetesen tele vagyok jó hírrel, így most mégis blogolok - vesszen, aminek veszni kell!

Szóval, annyi de annyi jó találatunk van a Google-n, hogy csak tátom a számat.

Igen! Megcsináltuk! (Ha valakinek rossz áthallásai lennének, mondom: nem véletlenül...) Például - csak hogy az egyik legcsiklandósabb esetet említsem - arra a szóra, hogy "dauer", a Google 86 millió találat(!) közül a Delegáció oldalát a 12. helyre tette! :O Na, mondom én, ez már döfi! Egyébként értelmesebb dolgokkal is jól szereplünk (bocsánat a fodrászoktól...!), az arányokat tekintve mindenképpen (a helyezéseink rendszerint előfordulnak az összes találat első ezrelékében, de lehet, hogy szerény vagyok).

Létezik egy webhely, elég friss, ahol ellenőrízhető, hogy egy oldal miilyen keresőszóval hányadikként jelenik meg bizonyos keresőkben. Na jó, nem várom meg, hogy kommentben rágjátok a fülemet, íme a cím: www.reklámkommandó.hu (aki nem szereti az ékezeteket, annak: ­www.reklamkommando.hu  - kicsit fapados...)­

Legyetek jók, ha tudtok!­

PS.: egy hét alatt ez a daueres dolog már nem úgy van, a fene a dógát, de az 1x-es találat még mindig megteszi (aki még nem látta volna: www.1x.hu ) Egy-két szemelvény a helyezésekből

­ A többit a Reklámkommandón, meg a Google-n...

 


Egy kis népművelés

Tudod, hogy mi az a pincetok? A szinonimaablak a Delegáción többnyire jól körülírja a fogalmat - nézd meg! A ­Kalkuláció nyomógomb alatt pedig egy prímán működő szinonimaszótárt is találsz, de ha nem vagy kíváncsi árakra, akkor meg ott van a Szótár gomb.

­ ­

Cimkék: delegáció Delegáció-2 helyezés ingerküszöb reklámkommandó


0 hozzászólásSzólj hozzá!
Ebben a blogban csak belépett felhasználók kommentezhetnek.